Rare reclame, Rare dates

Concept, Photography, Photoshop, Story tellling, Webdesign

Description

Rare reclame, Rare dates.

Dit is een fictieve rare reclame campagne voor een fictief blair, een parodie op magazine flair.

Rare reclame, Rare dates. Ment een het is om een ??beetje controverse Sture en heel veel aandacht te trekken door het houden van een ‘wedstrijd’ waar meisjes een special date†winnen. Maar niet met gespierde dude met de perfecte glimlach. Deze datums zijn veel toegankelijker en veel interessanter. Ze zijn vreemd, ze hebben rare obsessie een zijn niet bang om het toe te geven. En omdat de website is in de nederlandse datum laten snelheid hen, allemaal foto’s al klaar vertellen het hele verhaal laten we het gewoon om zeker te zijn.

Eerst moet je Kees, hij komt uit holland en liefde kaas in approtait bedrag dat hij eet bij het ontbijt, de lunch en het diner.
Ten tweede heeft u Willy vindt u alle manieren vinden een schone plaats. Hij houdt starren†bij de wasmachine spinnen en soms†snuift hij†een soms lijn van waspoeder. Hij houdt van ons om te vermelden dat hij niet verslaafd, waspoeder is geen drug is het volkomen legaal om dit te doen hij ook recongize dat is niet zo gezond, maar hij net als de geur van frisse was te veel.
De derde en laatste is een echte knuffelbeer. Zijn collectie van teddy zijn
Rare attrect aandacht. Ze zijn mysterieus, opvallend, grappig en uniek. Om mijn punt sterker Ik zal u een voorbeeld geven maken. Als je had kamer tien mensen. 9 van hen zijn het dragen van broeken, een van hen niet. De u bericht en Remenber en waarschijnlijk vertel je vrienden over, is degene met uit broek. Dat principe en creŽerde 3 extravagante karakter. Die zijn bedoeld om karikaturen te zijn, en worden gespeeld door mij op de foto’s, die ik ook ook mijn zelf. Laten we de snelheid datum de datum 3. Eerst moet je

Kees Teenkaas van holland, hij houdt van kaas een inpropiated hoeveelheid. Zijn favoriete ding zijn cheesy woordspelingen, zijn favoriete lichaamsdeel zijn voeten en willekeurige feit over hem is dat blok kaas noemde hij goudy dat hij met zich meedraagt ??in te allen tijde. Ten tweede heeft u Willy Vernuyft uit Wittekerke belguim, houdt hij doet het laundy, zijn favoriete ding is op zoek wasmachine spinnen, zijn favoriete lichaamsdeel is uw cleanist lichaamsdeel en een willekeurige feit hij snuift soms een lijn waspoeder gewoon geur van