1 druk foto manipulatie met Instabook

Motion Graphic, Story tellling, Video

Description

Instabook: Photo Manipulation at the push of Button from niels gesquiere on Vimeo.

1 druk foto manipulatie met Instabook

InstaBook een conceptueel apparaat dat probeert voor te stellen, wat de volgende grote ding is dat Instagram / ??facebook, kunnen vrijkomen. Misschien neemt afscheid met uren van maskeren, klonen, … En in plaats laten we focussen op je creatieve visie.

Gebruikte software: Adobe Photoshop, Adobe After effect en Adobe Audition.

VOICE OVER
Ben je moe van die lelijke fotoalbums?

Wil je gewoon gaan zitten op een bankje in het park, trek je fotoboek en neem de meest artistieke foto’s ooit? De invoering van een revolutionair apparaat genaamd InstaBook, het is een baanbrekend stukje hardware met functies zoals content-bewust layerdetection en honderden slimme filters die photomanupulation maakt net zo eenvoudig als een druk op de knop.

Bijvoorbeeld: maak een foto alsof je in een droom met de Margritte filter of betrokken raken in uw donkerste nachtmerrie met de Dali filter

Door het vastleggen van alle imageData RAW maken we het posible bewerken van ons, of maak uw eigen slimme filters, zonder creatieve grenzen. Dit alles op een naald scherpe retina display.

Nu natuurlijk willen dat u de wereld uw meesterwerken. Nou wij dachten wij ook. Alle InstaBooks zijn aangesloten op het razendsnelle 4G-netwerk, zodat je al je foto’s te uploaden naar alle grote sociale netwerk. Inclusief onze eigen wereld weten Instapaper, geprezen door artcritiques en publiek wereldwijd.

Dus bestel nu je 32/64/128 kilopage Intabook.

Zo kleurrijk als Ever van Broke For Free, Album

brokeforfree.com

Dit werk werd gefeatured in mocha samen met The Amazing Spider Men, Conan O'brien, ... .