Real estate website – GH Group Residential

Real estate, Webdesign, Webdevelopment, Wordpress

Description

Real estate website

De GH group Residential real estate website is onderdeel van de GH Group, een Waals immobiliŽn kantoor dat zich voornamelijk focust op verhuren en verkopen van residentiŽle appartementen, triplex, duplexen, Ö . Dus vastgoed voor wie het net ietsje meer mag zijn.

De klant wou een meertaling immobiliŽn website die hun portefeuille digitaal professioneel voorstelt en vlot ontdekbaar. Die bovendien past binnen nieuw ontwikkelde huisstijl.

Ik werkt aan deze website van begin tot einde. Ik ontwikkeld website overzag structuur en gebruiksvriendelijkheid van zowel de front als backend. Ook zorgde ik dat look and feel van de real estate website over een kwam met de huisstijl GH Group in dit proces hield ik natuurlijk steeds rekening met feedback van zowel de klant als mijn collegaís bij Hooox.

Wie is†Hooox?

Hooox is de Belgische marktleider in vastgoedcommunicatie en vastgoedmarketing. We helpen vastgoedontwikkelaars met corporate communicatie en projectcommunicatie. Dit was†mijn stagebedrijf †waar ik gebeurende een periode van 3 maanden full time aan †immobiliŽn website†werkte. De †immobiliŽn website†voor GH group waren de meest opmerkelijke opdracht.

Wat is†GH Group?

Onze groep is meer dan 25 jaar actief in het opwaarderen van vastgoed. Doorheen de jaren zijn we ons verder gaan specialiseren zowel in pure retail als gemengde projecten, waarin retail en residentieel naast elkaar ontwikkeld worden. Ons team van een twintigtal medewerkers zorgen dagelijks voor een verdere ontwikkeling en verbetering van ons bestaande portefeuille.†

De immobiliŽn†website die je hier boven ziet zijn ontwikkelt met WordPress.†

WordPress

Voor deze website, zoals de meeste website gebruikte ik WordPress als framework. WordPress heeft heel veel verschillende functies, plugin en templates. Dit maakt van WordPress een zeer flexibel en dynamisch CMS. Die tijd bespaart en database communicatie vereenvoudigt. Dit maakte WordPress een van de meest populaire CMSís. Tot zo ver mijn ode aan WordPress.

Bedankt voor uw aandacht. Real estate is zeer waarde vol en residential real estate website helpt mensen bij het nemen van zeer belangerijke beslissing.

Bezoek de website!