Vastgoed website – GH Group Retail

Real estate, Web, Webdesign, Webdevelopment, Wordpress

Description

vastgoed website

De klant wou een meertaling vastgoed website die hun portefeuille digitaal professioneel voorstelt en vlot ontdekbaar. Die bovendien past binnen nieuw ontwikkelde huisstijl.

Dat is kort, de briefing waar mee aanslag ging en het resultaat is de website die hier boven mij ziet. Ik werkt aan deze website van begin tot einde. Ik ontwikkeld website overzag structuur en gebruiksvriendelijkheid van zowel de front als backend. Ook zorgde ik dat look and feel van de website over een kwam met de huisstijl GH Group in dit proces hield ik natuurlijk steeds rekening met feedback van zowel de klant als mijn collegaís bij Hooox.

GH Group Retail verkoopt en verhuurt retail panden. Retail panden, zijn panden voor commerciŽle doeleinden zowel restaurants, winkels en cafťs, enzovoort.

De website van GH Group Retail lijkt heel hard op zijn op zijn broer†Residential. Dat is natuurlijk ook compleet de bedoeling. Waarom dan twee website? Wel mensen die opzoek zijn naar retail panden vinden compleet andere criteria belangrijk.

Zo is een is een klant op zoek naar een retail pand eerder geÔnteresseerd in hoeveel bezoeker er voorbij passeerde en hoe breed de facade is. Terwijl een residential klant eerder geÔnteresseerd is bijvoorbeeld het aantal slaapkamers, de ligging en zo voort

Wie is†Hooox?

Hooox is de Belgische marktleider in vastgoedcommunicatie en vastgoedmarketing. We helpen vastgoedontwikkelaars met corporate communicatie en projectcommunicatie. Dit was†mijn stagebedrijf †waar ik gebeurende een periode van 3 maanden full time aan †immobiliŽn website†werkte. De vastgoed website†voor GH group waren de meest opmerkelijke opdracht.

Wat is†GH Group?

Onze groep is meer dan 25 jaar actief in het opwaarderen van vastgoed. Doorheen de jaren zijn we ons verder gaan specialiseren zowel in pure retail als gemengde projecten, waarin retail en residentieel naast elkaar ontwikkeld worden. Ons team van een twintigtal medewerkers zorgen dagelijks voor een verdere ontwikkeling en verbetering van ons bestaande portefeuille.†

De immobiliŽn†website die je hier boven ziet zijn ontwikkelt met WordPress.†

WordPress

Voor deze website, zoals de meeste website gebruikte ik WordPress als framework. WordPress heeft heel veel verschillende functies, plugin en templates. Dit maakt van WordPress een zeer flexibel en dynamisch CMS. Die tijd bespaart en database communicatie vereenvoudigt. Dit maakte WordPress een van de meest populaire CMSís. Tot zo ver mijn ode aan WordPress.

Bedankt voor uw aandacht. Real estate is zeer waarde vol en residential vastgoed website helpt mensen bij het nemen van zeer belangrijke beslissing.

Bezoek de website!