Beschikbaarheidsmodule

Development, Plugin, Wordpress

Description

beschikbaarheidsmodule

Een beschikbaarheidsmodule is een wordpress plugin op een website die toont welke panden er nog beschikbaar, verkocht of verhuurd zijn. Het biedt ook wat meer info over het appartement.

Nu met deze een wordpress plugin kan klant zelf een beschikbaarheidsmodule op teken. Je kunt met deze wordpress plugin niet enkel de standaard vierkanten teken maar ook veel hoeken voor panden met een vreemde vorm.

Probleemstelling

Op dit moment worden beschikbaarheidsmodules nog deels statisch opgesteld. De data die de panden aanduiden kun- nen gewijzigd worden in de back end maar de vlakken die de panden aanduiden zijn hard coded. Daardoor kunnen ze moeilijker gewijzigd worden.
Daarenboven is vraagt het proces om deze vlakken op te stellen en de juiste data toe te wijzen veel tijd. Enkel werkne- mers van Hooox kunnen dit doen omdat dit in code moet gebeuren.

Oplossing

Om dit proces sneller en gebruiksvriendelijker te maken moet de klant/gebruiker zelf de vlakken boven op het grond- plan moeten kunnen teken. De vlakken linken aan een id van de data die overeenkomt met de eigendom dat getekend vlak aanduid. Dit alles moet in de browser kunnen gebeuren, dus ook het teken